Tlf.: 96 99 11 10 E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

​Varmepumper

Jydskvvs.dk A/S har arbejdet med varmepumper siden 2007 Vi forhandler, installerer og servicerer Bosch produkter i Danmark. Bosch er en af Europas største producenter af varmepumper, der samtidig tilbyder markedets bedste garantiordning.


Ved at vælge Naturvarme i form af en varmepumpe til opvarmning af din bolig kan du bidrage til et bedre miljø. Varmepumper er med til at begrænse C02 udslippet betragteligt, da en varmepumpe kun kræver en mindre strømtilførsel til driften. Strømmen produceres i dag og vil i fremtiden langt oftere blive produceret ved hjælp af vindkraft eller andre alternative naturkilder.

En anskaffelse af et varmepumpeanlæg er tillige en god investering rent økonomisk - et skift til f.eks. jordvarmeanlæg betyder oftest en halvering i fyringsudgiften. 


Under vores afsnit om varmepumper finder du mere information om de forskellige typer varmepumper og finder den varmepumpe der passer bedst til dit behov.

Vi er med i varmepumpeordningen som du ved at klikke på Varmepumpeordningen kan læse om.​

​Uanset hvor du bor, eller hvordan du opvarmer dit hus i dag, har Jydskvvs.dk A/S en løsning, der kan give mærkbare besparelser på dit varmebudget.

Alle vores varmepumpesystemer leveres af Bosch, der er en af Europas største varmepumpeproducenter med mere end 30 års erfaring..

Vores anlæg bruger ikke energi på at producere varme, men kun på at hente gratis overskudsvarme fra omgivelserne uden for boligen. Det kan være fra jord, luft eller vand eller ved at genbruge rumvarme.

Derfor kan naturvarmeanlæg producere meget varme med et lavt energiforbrug. For hver en krone du bruge i anlægget i form af el, får du varme for over tre kroner til din bolig.

Hvad enten du har brug for et mindre anlæg til sommerhuset, eller leder efter markedets bedste og billigste alternativ til dit olie- eller naturgasfyr, er du kommet til det rette sted.

Varmepumper fra Jydskvvs.dk A/S giver dig helt nye opvarmningsmuligheder til en lav og konkurrencedygtig pris.

Kontakt Eilif Hedelund Johansen for yderligere spørgsmål, mobil 61 78 11 10 eller mail. eilif@jydskvvs.dk

Besøg også vores WEBSHOP, hvor du kan bestille hele vores produktsortiment med alt fra armaturer, el-artikler, termostater, vandvarmere og bademøbler.

Firmainformation​

Jydsk VVS A/S

CVR: 37585890

​Lillelundvej 28 

7400 Herning​

Tlf.: 96 99 11 10

E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

DØGNVAGT

Når uheldet er ude, sker det ofte på de forkerte tidspunkter - typisk om aftenen eller i weekenden, hvor alt er lukket.

Vores døgnvagt kan kontaktes på tlf: 96 99 11 10