Tlf.: 96 99 11 10 E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

Indeklima​

Mange mennesker plages af astma og allergi. Det er lidelser, der i stadigt stigende grad rammer både børn og voksne. En af de væsentligste årsager til, at flere og flere bliver ramt, er dårligt indeklima i boliger og på arbejdspladser.

Ved at sætte fokus på det gode indeklima, kan man forebygge mange af de allergiske angreb. Med den friske luft fra ventilatorer, klimaanlæg og aircondition sørger man for, at sundheden forbedres, velværen forøges, og at man får mere energi.​

Både i hjemmet og på arbejdspladsen kan der opsættes installationer, der sørger for en automatisk udskiftning af luften.

Det kan både være en fordel i lokaler, hvor det er svært at lufte ud, og steder, hvor man sjældent når at foretage den daglige udluftning.

Vi hjælper gerne med at finde den optimale løsning til at optimere indeklimaet, hvad enten det er i privaten eller på arbejdspladsen.​

Besøg også vores WEBSHOP, hvor du kan bestille hele vores produktsortiment med alt fra armaturer, el-artikler, termostater, vandvarmere og bademøbler.

Firmainformation​

Jydsk VVS A/S

CVR: 37585890

​Lillelundvej 28 

7400 Herning​

Tlf.: 96 99 11 10

E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

DØGNVAGT

Når uheldet er ude, sker det ofte på de forkerte tidspunkter - typisk om aftenen eller i weekenden, hvor alt er lukket.

Vores døgnvagt kan kontaktes på tlf: 96 99 11 10