Tlf.: 96 99 11 10 E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

Belysning​

Jydsk El har mange års erfaring i arbejdet med lys og elektriske installationer.


Det kan derfor betale sig at tage os med på råd, når det skal planlægges ny belysning.

En god belysning er altafgørende for, om vi føler os til rette i et rum. Det er en forudsætning for et produktivt arbejdsliv og et hyggeligt og behageligt hjemmeliv.

Til udendørs belysning på facaden, ved hoveddøren, eller langs havegangen eller indkørslen har vi et bredt udvalg af lamper, der kan kobles sammen med en automatisk tæns/sluk-mekanisme, der byder dig og familien velkommen hjem, og som samtidig holder ubudne gæster væk.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for en god og strømbesparende belysning.

I hjemmet

Når det kommer til belysning i hjemmet, finder vi det vigtigt, at den valgte belysning passer til behovet.

Som oftest vægter design højere end kvaliteten af belysningen og det er ærgerligt, da belysningen kan være altafgørende for, om man føler sig godt tilpas i et rum eller ej.

I Jydsk El kan vi hjælpe dig med at finde frem til den korrekte belysning indendøre, samt installere den korrekte udendørsbelysning, der kan byde dig og familien velkommen hjem, samt holde tyveknægtene fra døren.

På arbejdspladsen

Har du tænkt over, at det fysiske arbejdsmiljø kan forværres for dig selv og dine kolleger, hvis du vælger den forkerte belysning? Dårlige lysforhold kan medføre hovedpine, spændinger og træthed hvis man arbejder i den forkerte belysning gennem længere tid, og dette kan ende med at nedsætte medarbejderens effektivitet.

En god belysning har til opgave at belyse emner og/eller steder så de fremtræder tydelige og sikre, at arbejdet og færdslen på arbejdspladsen kan foregå sikkert. På en arbejdsplads vil kombinationen af dagslys og kunstigt lys tit være den optimale.​

​Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at optimere belysningen på arbejdspladsen.

Intelligent belysning

Grundlæggende laver vi to forskellige typer intelligent belysning, som gør hverdagen hjemme og på arbejdspladsen nemmere og mere energibesparende:

Bevægelsesaktiveret belysning:

Dette er en smart måde at spare på energien. En eller flere sensorer sættes op det ønskede sted og tændes ved bevægelse.

Efter en periode uden bevægelse, slukkes lyset og dermed er risikoen for at glemme at slukke for en kontakt elimineret. Der forbruges således kun energi når der er behov for det.

Trådløs belysning:

Ved trådløs belysning forstås intelligent belysning, f.eks. IHC eller IHC Wireless, der kan indstilles efter dit personlige behov. Med et IHC-anlæg får du mulighed for at programmere belysningen, fyret, musikanlægget eller andre elektriske installationer.

Eksempelvis kan man indstille anlægget til at slukke alt lys på én gang i hele huset, eller til at lyset på badeværelset selv slukker, når du går ud herfra, så med intelligent belysning er det også muligt at spare på energien.


Et almindeligt IHC-anlæg kræver, at man kan lægge en del ledninger rundt i huset. Med IHC Wireless behøver vi dog ikke længere at trække nær så mange ledninger.

Med IHC Wireless foregår alt trådløst, og du kan få en fjernbetjening, som du har mulighed for at tage med rundt i huset. Dermed har du mulighed for at styre lyset og andre installationer I hele huset fra et sted.

I Jydsk El står vi gerne og til rådighed til en snak om, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på intelligent belysning til dit hjem.​

Besøg også vores WEBSHOP, hvor du kan bestille hele vores produktsortiment med alt fra armaturer, el-artikler, termostater, vandvarmere og bademøbler.

Firmainformation​

Jydsk VVS A/S

CVR: 37585890

​Lillelundvej 28 

7400 Herning​

Tlf.: 96 99 11 10

E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

DØGNVAGT

Når uheldet er ude, sker det ofte på de forkerte tidspunkter - typisk om aftenen eller i weekenden, hvor alt er lukket.

Vores døgnvagt kan kontaktes på tlf: 96 99 11 10