Tlf.: 96 99 11 10 E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

Om jydsk el

Jydsk El er grundlagt i 2011 og er en del af Jydsk VVS, som vi arbejder tæt sammen med - vi tager os af el-delen og trækker på Jydsk VVS’ store viden og ekspertise bl.a. indenfor jordvarmeanlæg og varmepumper.

Desuden arbejder vi sammen med Veng Company Security, der står for at installere alarmer og sikringssystemer.

Alt dette gør, at vi har rig mulighed for at udfærdige totalløsninger og dermed yde den bedst mulige service for vore kunder.

Jydsk El har en aut. el-installatør, samt dygtige montører ansat, som løser opgaver af alle typer for virksomheder i alle størrelser samt for private.

Målsætning

Vores mål i Jydsk El er at blive en af de førende indenfor totalleverancer i topkvalitet, herunder intelligente og energibesparende elløsninger samt vedligeholdelse af el og teledata, for både virksomheder og private.

Garanti

For at kunne yde den bedste service for vore kunder, finder vi det meget vigtigt, at vi kan stå inde for, at det udførte stykke arbejde er af højeste kvalitet.

Dette sikrer vi ved løbende at videreuddanne vores

Se mere på VVSplaneten.dk

faguddannede installatør og montører, således at de altid er opdateret om løbende tiltag indenfor el-verdenen.

Da vi er medlem af Tekniq, kan vi give vore kunder en betryggende sikkerhed og garanti for, at arbejdet er udført korrekt. Tekniq har etableret ELFO Garantiordningen.

Denne ordning skal sikre en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og el-installatører.

Garantiordningen sikrer, at en privat forbruger, der får medhold i en sag fra Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis en installatør ikke kan eller vil opfylde en kendelse.

Garantiordningen gælder dog kun for arbejde udført af en arbejder der er medlem af ELFO Garantiordningen.

En klage kan kun indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for el-installatøren. Man kan klage over næsten alt, dog ikke el-installatørens interne forretningsprincipper som f.eks. time- og materialepriser.

ELFO Garantiordningen dækker udgifter t.o.m. 150.000 inkl. Moms.

Læs eventuelt mere på:
www.tekniq.dk og www.el-vvs-anke.dk

Besøg også vores WEBSHOP, hvor du kan bestille hele vores produktsortiment med alt fra armaturer, el-artikler, termostater, vandvarmere og bademøbler.

Firmainformation​

Jydsk VVS A/S

CVR: 37585890

​Lillelundvej 28 

7400 Herning​

Tlf.: 96 99 11 10

E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

DØGNVAGT

Når uheldet er ude, sker det ofte på de forkerte tidspunkter - typisk om aftenen eller i weekenden, hvor alt er lukket.

Vores døgnvagt kan kontaktes på tlf: 96 99 11 10