Tlf.: 96 99 11 10 E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

Varmepumper

En varmepumpe kan ligesom et solvarmeanlæg bruges til at opvarme dit hus. Anlægget består af to dele, hvoraf den ene placeres inde i huset og den anden udenfor. De to dele sluttes sammen af en række slanger, der graves ned i jorden.


Der findes 3 forskellige typer varmepumper: en luft-til-luft pumpe, en luft-til-vand pumpe og en jordvarmepumpe.

De to sidstnævnte kan begge opvarme vand og rummene i huset, mens den førstnævnte kun kan opvarme rummene i et hus og kan dermed kun bruges som et supplement til andre energiformer.


De tre typer varmepumper virker meget forskelligt.

Luft-til-luft pumpe

fungerer sådan, at den hiver luft ind udefra, varmer dette op vha. en kompressor og blæser den opvarmede luft ind i rummene. Der opstilles en komponent udenfor huset og én indenfor.


Luft-til-vand pumpe

fungerer således, at pumpen suger luft ind udefra.

Denne luft komprimeres og opvarmes, således at det omdannes til varmt vand. Varmen fordeles i radiatorer og gulvvarme samt bruges til at opvarme brugsvand. Der opstilles en komponent udenfor huset og én indenfor.

Jordvarmeanlæg

en lidt dyrere løsning. Varmen hentes fra slanger gravet ned i jorden og et er derfor nødvendigt med en rimeligt stor grund for at kunne installere dette anlæg.

De nedgravede slanger bringer varmen ind til en kompressor i huset, der herefter komprimerer og omdanner luften til varme. Denne varm bliver fordelt i radiatorer og gulvvarme og bruges også til at varme brugsvandet op med.

Der nedgraves en komponent i jorden og én installeres indenfor. Fordelen ved dette anlæg er, at du slipper for synlige installationer udenpå huset.


Hvad enten du er på jagt efter et godt tilbud på varmepumper eller råd og vejledning, er du meget velkommen til at kontakte os, og vores dygtige installatør vil hjælpe med at finde den rette løsning til dig.

Besøg også vores WEBSHOP, hvor du kan bestille hele vores produktsortiment med alt fra armaturer, el-artikler, termostater, vandvarmere og bademøbler.

Firmainformation​

Jydsk VVS A/S

CVR: 37585890

​Lillelundvej 28 

7400 Herning​

Tlf.: 96 99 11 10

E-mail: kontakt@jydskvvs.dk

DØGNVAGT

Når uheldet er ude, sker det ofte på de forkerte tidspunkter - typisk om aftenen eller i weekenden, hvor alt er lukket.

Vores døgnvagt kan kontaktes på tlf: 96 99 11 10